No niin, nyt on uusi kamera! Kyllä sitä onkin odotettu! Digijärkkäri! Enää pitäisi osata a) käyttää kameraa ylipäätään ja b) kuvata.

Muutenkin on elämä hymyillyt.

Kävimme muuttamassa K:n ja MN:n uuteen kotiinsa lähes Helsinkiin. Kerrankin tämänsuuntainen muuttoliike ilahduttaa (tai no, muita mukavia paluumuuttajia on myös EM, että kyllä tässä nyt hemmotellaan). K:n ja MN:n muutto oli yksi helpoimmista. Meitä kuormajuhtia oli tarpeeksi ja kannettavana lähinnä pahvilaatikoita. Pariskunnalla on tapana hankkia huonekalut paikallisesta kierrätyskeskuksesta ja viedä ne takaisin sinne, kun aika ko. paikkakunnalla tulee täyteen, joten nytkin taisi ainoat mööpelit olla muutama tuoli ja Lundia.

Riehaannuin myös FeelMaxeista. Himoitsin moisia luettuani niistä Juoksu&Hiihto -lehdestä ja jostain muualtakin, ja peli oli selvä, kun maanantaina toisessa lehdessä oli iso juttu ja lisäksi Mitluanakin oli moiset juuri kaupasta hakenut. Ja Hinkstoona jo aiemmin. Ei niin, että minulla pitäisi olla kaikkea samaa mitä Mitlulla ja Hinkstoonallakin, vaan luotan heidän arvostelukykyynsä ainakin jalkineasioissa. Nyt siis olen tossuilla pari päivää tepastellut ja olen kyllä aika myyty. Tosin myös MBT-tossut kiinnostavat...

Vakaa aikomus oli viettää vappu mukavasti eli karttaen visusti Helsingin keskustassa vellovaa juopunutta ihmismassaa. Näin tapahtuikin ja kivaa oli, kuinkas muuten. Vapunpäivänä tosin tupsahdimme vähän epähuomiossa keskustaan, ja hyvä niin. Siellä oli sopivasti Hiskias Möttö ja Mojakka lavalla. Ehkä yksi Suomen parhaista bändeistä. Vassareiden musiikkimaku on pettämätön ;)