Jei! Ajatusten Rekolanoja pelasti blogini näivettymiseltä! Kiitos jälleen meemistä :)

Onko sinulla ollut tunteita ihmistä kohtaan, joka ei ole tuntenut samoin? On.

Mitä koruja käytät? Lähes aina kahta sormusta: vasemman käden peukalossa on Katmandusta ostamani, haljennut "hopea"sormus, nimettömässä hopeinen Karjaan sormus. Toisinaan kaulakoruja. Tänään oli rakkaalta ihmiseltä saatu karhun hammas kaulassa. Korviksia/lävistyksiä ei enää ole.  

Lähtisitkö ikinä ulos pukeutuneena vastakkaiseksi sukupuoleksi? Siis miten mieheksi pukeudutaan? Miulla on useita miesten vaatteita (mm. farkkuja ja paitoja ja takkeja) ja käytän niitä toistuvasti.

Mitä sinulla on ylläsi sängyssä? Yöpaita ja unisukat. Vilukissa kun olen.

Nypitkö kulmakarvasi? Ei paljon ole mitä nyppiä.

Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit ensimmäisenä? Riippuu paljonko voittaisin. Jos tulisi vaikka miljoona tai yli, niin asunnon hankkisin. Tai siis omakotitalon. Yläkertaan tulisi koti, alakertaan kaikille kivoille ekohipeille avoin ja ilmainen vallankumouskeskus ja kellariin musiikkistudio. Ja talkkari pitäisi sitten koko systeemin kunnossa. Mutta ihan ekaksi varmaan juhlisin jotenkin. Hakisin Vegemestasta (ks. alla) jotain herkkuja vaikka.

Kultaa vai hopeaa? Mieluiten ei enää kumpaakaan, mutta jos jompikumpi, niin hopeaa.

Hampurilainen vai hot dog? Vegemestan vegaaniburgerit ovat ihan parhaita.

Jos voisit valita vain yhden ruokalajin, mitä söisit loppuelämäsi, mitä se olisi? Leipää. Muttei muovipussi-.

Ranta, kaupunki vai maaseutu? Metsä. Jos noista kolmesta, niin sitten ranta, koska se on ainoa, joka on (tai jonka voi kuvitella olevan) luonnontilassa.

Ketä kosketit viimeksi? Iih. Vuoden ikäistä vierailijaa.

Oletko itkenyt viimeisen kahden viikona aikana? Kyynelehtinyt sekä surusta (ystävien) että ilosta (omasta), joo.

Oletko rakastanut jotakuta niin paljon, että olet itkenyt hänen vuoksi? Olen.

Rullaatko spaghetin haarukan ympärille vai katkotko sen? Rullaan.

Puhutko unissasi? Kuulemma en.

Ranta vai uima-allas? Ranta.

Lempibiisi tällä hetkellä? France Gall: Poupée de cire, poupée de son. Kaunis melodia, kaunis ääni. Tarina kyllä on outo. Lempparimusiikki vaihtuu päivittäin, kun maailmassa on niin paljon hyvää ja kaunista.

Missä haluaisit olla nyt? Himalajalla.

Oletko ikinä särkenyt kenenkään sydäntä? Jos olen, niin pyydän sitä anteeksi.

Saanut sormusta? Olen.

Viimeisin lahja jonka sait? Tänään sain lahjaksi jo luettuja lehtiä ja käytetyt housut. Lasketaanko ne? Jos joku ihan oikea yllätyslahja, niin sitten kauniita kukkia TH:lta jokin aika sitten.

Viimeisin urheilulaji, jota harrastit? Äh, en harrasta urheilulajeja. Juoksu varmaan sitten.

Mihin kulutat paljon rahaa? Vuokraan. Luomuruokaan.

Tämän hetkinen mielialasi? Väsynyt, mutta onnellinen.

Kuka sai sinut viimeksi suuttumaan? Siis ihminen, ei asia? Ei ehkä suuttumaan, mutta tuohtumaan nyt vähän. Eräs yleislääketieteen erikoislääkäri, joka minun näkökulmastani oli yksi puoskari.

Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? Se vajaa yksivuotinen veijari kai. Vaikka toisaalta hymyilin ja hihittelin muutenkin päivän mittaan ties mille.

Kenelle lähetit viimeksi tekstarin? Kanssa-asujalle tuohtuneena: "Lintu on kakkinut keskelle keittiön ikkunaa!". Hemmetti, pesin ne pari viikkoa sitten!

Minkä elokuvan näit viimeksi? Arkistossa leffakaksikon Rakkautta ennen aamua ja Rakkautta ennen auringonlaskua. Lähes yliannos romantiikkaa ja suuria tunteita. Oih!

Asutko vanhempiesi kanssa? En.

Kenen kanssa keskustelit viimeksi ja mitä asia koski? Veljen. Kyseli vinkkejä ilmastomaksusta ja ekologisten festareiden järjestämisestä.

Oletko ollut rannalla yöllä? Olen. Ja yötä.

Viimeisin kuulemasi laulu? Blondien Call me. Tulee juuri radiosta. Debbie Harry <3

Käytätkö silmälaseja? Käytän.

Viimeisin asia, jonka joku sinulle osti? Pomo taisi tarjota teetä joku päivä.

Pidätkö tanssimisesta? Jo vain! Länsiafrikkalainen on parasta.

Suihku vai sauna? Puulämmitteinen sauna.

Onko farkuissasi reikiä? Ihan varmasti.

Nukutko kahdeksan tuntia yössä? Nukun.

Syötkö taikinaa? Joskus. Piparkakkutaikina on parempaa kuin piparkakut.

Voisitko elää ilman tietokonetta? Kesällä ainakin menee ihan helposti viikko tai pari. Kotona ja viikonloppuisin koitan muulloinkin rajoittaa.

Mitä teet huomenna? Aamulla hoidan asuntoasioita, sitten lyhyt päivä töissä, postista pitää muistaa hakea paketti, jooga ois kiva, mut en ehkä ehdi tai jaksa, ja mielellään kävisin jossain syömässä. Sitten varmaan vaan chillailen ja luen Hessen Siddharthaa tai Philip Gourevitchin Ruanda-kirjaa (toistamiseen). Viikonlopusta tullee sosiaalinen, kun on Maailma kylässä ja häitäkin pitäisi suunnitella.

Onko sinulla astianpesukonetta? On. Ei se kyllä ole pesukäytössä. Siellä säilytetään suurikokoisia astioita, kulhoja ja sen sellaista. Oli valmiina asunnossa. Laatikosto olisi käytännöllisempi.

Selviäisitkö vankilassa? Kyllä.

Kuka/ketkä merkitsevät eniten sinulle? Rakkaani, perhe (laajassa merkityksessä), ystävät (kellepä ei). Myös esimerkilliset ihmiset, kuten Dalai-lama.

Mitä söit viimeksi? Samsaran luomuruisleipää ja päällä luomukurkkua.

Onko kukaan muuttanut elämääsi? On.